• Krem Warszawski — bezglutenowy orzechowy krem bez dodatku cukru 190 g Baton Warszawski

Symbol: 76E0-399C6_20170215151225

Kremy Warszawskie to przełom na polskim rynku słodyczy. Są fuzją tradycji i nowoczesnej wiedzy z zakresu dietetyki. Powstają tylko z naturalnych i nieprzetworzonych składników. Zapewnia najlepszą jakość wynikającą z pasji zdrowym żywieniem. Dzięki starannemu doborowi produktów i przemyślanej recepturze. To pełnowartościowa przekąska na co dzień, idealnie zastępująca dotychczasowe kremy czekoladowe z dużą zawartością cukru.

13.50
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 48 h
Cena dostawy 12
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 12
Kurier FedEx 15
Kurier DHL 15
Poczta Polska Paczka+ 15
Kurier DHL (Pobranie) 19
Kurier FedEx (Pobranie) 19
Poczta Polska (Pobranie) 20
Dostępność Średnia dostępność
Waga 0.25 kg

Zamówienie telefoniczne: 508385661

Zostaw telefon

Kremy Warszawskie to przełom na polskim rynku słodyczy. Są fuzją tradycji i nowoczesnej wiedzy z zakresu dietetyki. Powstają tylko z naturalnych i nieprzetworzonych składników. Zapewnia najlepszą jakość wynikającą z pasji zdrowym żywieniem. Dzięki starannemu doborowi produktów i przemyślanej recepturze. Kremy Warszawskie to pełnowartościowa przekąska na co dzień, idealnie zastępująca dotychczasowe, popularne kremy przeładowane cukrem i tłuszczami utwardzonymi.

Kremy Warszawskie nie zawierają glutenu, laktozy, sacharozy, polepszaczy smaku, słodzików, konserwantów czy arachidów. Składniki, których używa się do ich produkcji w warunkach manufakturowych są najwyższej jakości. Ilość cukrów w batonach została ograniczona do minimum, a te, które są w nich obecne, pochodzą z natury, czyli z owoców. Do produkcji użyto fińskiego ksylitolu oraz erytrytolu.

image

Indeks glikemiczny = 19 IG. 

Kremy Warszawskie można podawać dzieciom, osobom z nietolerancją glutenu, a także wegetarianom i weganom :) 

To słodycz bez poczucia winy.

 

Składniki: manna kokosowa BIO, orzech laskowy (nieprażony), olej kokosowy BIO, ksylitol, erytrytol, lecytyna słonecznikowa, karob, błonnik pokarmowy (inulina), olej winogronowy, kakao.

Termin przydatności do spożycia: 6 miesięcy
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 1 miesiąca.

Masa netto: 190 g

Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci