• Kakao w proszku bez dodatku cukru BIO 75 g Alce Nero

Symbol: 7360-178A7_20150417093614

Kakao w proszku bez dodatku cukru to najprostszy sposób na spotkanie z magią czekolady. Doskonałe jako napój, dodatek do koktajli, ciast czy deserów. Kakao jest najsilniejszym antyoksydantem, zawiera magnez, siarkę, przeciwutleniacze, inhibitory moa, fenyloetylaminę i anandamid.

8.40
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 24 h
Cena dostawy 12
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 12
Kurier FedEx 15
Kurier DHL 15
Poczta Polska Paczka+ 15
Kurier FedEx (Pobranie) 19
Kurier DHL (Pobranie) 19
Poczta Polska (Pobranie) 20
Dostępność Średnia dostępność
Waga 0.1 kg

Zamówienie telefoniczne: 508385661

Zostaw telefon

Kakao w proszku bez dodatku cukru to najprostszy sposób na spotkanie z magią czekolady. Doskonałe jako napój, dodatek do koktajli, ciast czy deserów. Kakao jest najsilniejszym antyoksydantem, zawiera magnez, siarkę, przeciwutleniacze, inhibitory moa, fenyloetylaminę i anandamid. Substancje te wspomagają profilaktykę chorób serca, uwalniają od stresu i wprowadzają w pozytywny nastrój. Dodatkowo zawartość teobrominy i niewielkich ilości kofeiny ma działanie nie tylko pobudzające, ale działa również regenerująco zarówno po wysiłku fizycznym jak i psychicznym. Certyfikat ekologiczny zapewnia wysoką jakość i prawdziwie kakaowy smak. Dodane do mleka (najlepiej roślinnego, aby zachować wszystkie właściwości) z dodatkiem ksylitolu (cukru brzozowego) to wyśmienity napój nie tylko dla dzieci. 

Zawiera 11 % masła kakaowego. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

 

Składniki: organiczne kakao odtłuszczone
Wyprodukowano w Peru.

 

 

Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci