• Kategorie
  • IZOLAT BIAŁKA SERWATKOWEGO BEZGLUTENOWY BIO 400 g - PURASANA

Symbol: 5400706617703
Brak towaru
105.04
Wpisz swój e-mail
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 12.6
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 12.6
Kurier DHL 15.9
Kurier FedEx 15.9
Poczta Polska Paczka 48 15.9
Kurier DHL (Pobranie) 19
Kurier FedEx (Pobranie) 19
Poczta Polska (pobranie) Pocztex 48 19
Dostępność Brak towaru
Waga 0.49 kg
Zostaw telefon
SKŁADNIKI
izolat białka serwatkowego w proszku (z MLEKA)* (* certyfikowany składnik ekologiczny).

OPIS
Białko serwatkowe jest idealne jako dodatek do shake proteinowego, do płatków śniadaniowych, jogurtu, pieczywa lub ciasta.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1750 kJ/418 kcal
Tłuszcz: 5,5 g
w tym kwasy nasycone: 4,2 g
Węglowodany: 1,0 g
w tym cukry: 0 g
Błonnik: 0 g
Białko: 87,3 g
Sól: 0,03 g
alanina: 4,11 g
arginina: 1,95 g
kwas asparaginowy: 8,88 g
kwas glutaminowy: 14,4 g
glicyna: 1,48 g
histydyna: 1,56 g
hydroksyprolina: 0,05 g
cysteina: 1,84 g
izoleucyna: 5,02 g
leucyna: 8,6 g
lizyna: 7,5 g
metionina: 1,77 g
fenyloalanina: 2,56 g
prolina: 4,97 g
seryna: 4,12 g
treonina: 5,72 g
tyrozyna: 2,56 g
walina: 4,7 g

SPOSOB PRZYGOTOWANIA
1,5 miarki proszku (25 g) dodać do 300-350 ml MLEKA, napoju sojowego albo ryżowego i wymieszać.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarcu przechowywać w suchym miejscu w szczelnie zamkniętym pojemniku.
Ilość w opakowaniu zbiorczym 6
WEGETARIAŃSKI WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO CERTYFIKAT BIO
BEZ GLUTENU (w składnikach) BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja) BEZ GLUTENU (deklaracja)
Producent - nazwa i adres PURASANA NV, HEULESTRAAT 104, 8560 GULLEGEM
BEZ CUKRU (W SKŁADNIKACH) BEZ CUKRU (w składnikach)
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Producenci