• Fasolka Adzuki bezglutenowa BIO 400 g Amaizin

Symbol: C801-648B3_20171204121009

Ekologiczna fasolka adzuki jest jedną z najpopularniejszych i najstarszych roślin strączkowych w Azji. Charakteryzuje się słodko — orzechowym smakiem. Polecana jako dodatek do ryżu i innych potraw zbożowych oraz do past, pasztetów, zup i potraw jednogarnkowych. 

5.20
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 24 h
Cena dostawy 12
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 12
Kurier FedEx 15
Kurier DHL 15
Poczta Polska Paczka+ 15
Kurier DHL (Pobranie) 19
Kurier FedEx (Pobranie) 19
Poczta Polska (Pobranie) 20
Dostępność Średnia dostępność
Waga 0.5 kg

Zamówienie telefoniczne: 508385661

Zostaw telefon

Ekologiczna fasolka adzuki jest jedną z najpopularniejszych i najstarszych roślin strączkowych w Azji. Charakteryzuje się słodko — orzechowym smakiem. Polecana jako dodatek do ryżu i innych potraw zbożowych oraz do past, pasztetów, zup i potraw jednogarnkowych. Idealna do szybkiego przyrządzania dań.

Składniki: fasolka adzuki* (60%), woda, sól morska

*certyfikowany składnik ekologiczny

Wartość energetyczna: 365 kJ / 87 kcal
Tłuszcz: 0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone:  0,1 g
Węglowodany: 12,4 g
w tym cukry:  1 g
Błonnik: 6,5 g 
Białko: 4,9 g 
Sól: 0,93 g

Produkt nie zawiera glutenu. Odpowiedni dla wegetarian i wegan.

Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci