• Fasola czerwona adzuki BIO 400 g Bio Planet

Symbol: 32D6-25589_20150416130045

Ekologiczna fasolka adzuki jest jedną z najpopularniejszych i najstarszych roślin strączkowych w Azji. Charakteryzuje się słodko — orzechowym smakiem. Polecamy  jako dodatek do ryżu i innych potraw zbożowych oraz do past, pasztetów, zup i potraw jednogarnkowych. 

7.90 -16% 6.60
Do końca promocji pozostało:
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 48 h
Cena dostawy 12
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 12
Kurier FedEx 15
Kurier DHL 15
Poczta Polska Paczka+ 15
Kurier DHL (Pobranie) 19
Kurier FedEx (Pobranie) 19
Poczta Polska (Pobranie) 20
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.45 kg

Zamówienie telefoniczne: 508385661

Zostaw telefon

Ekologiczna fasolka adzuki jest jedną z najpopularniejszych i najstarszych roślin strączkowych w Azji. Charakteryzuje się słodko — orzechowym smakiem. Polecamy  jako dodatek do ryżu i innych potraw zbożowych oraz do past, pasztetów, zup i potraw jednogarnkowych. 

Składniki: fasolka adzuki* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny) 

Sposób przygotowania: 
uprzednio namoczoną kilka godzin i przepłukaną fasolę należy gotować do miękkości w świeżej, nieosolonej wodzie ok. 60 min. Można dodać glony kombu (ułatwiają trawienie). Fasolę solimy dopiero pod koniec gotowania, ewentualnie można dodać sos sojowy.

Wartość odżywcza w 100 g:

Wartość energetyczna —  1534 kJ / 363 kcal

Tłuszcz — 0,5 g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone — 0,2 g

Węglowodany — 63 g

w tym cukry — 0 g

Błonnik — 13 g

Białko — 20 g

Sól — 0 g 

Informacja alergenna: Produkt może zawierać alergeny: gluten, orzeszki ziemne i inne orzechy, sezam, soję.

Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci