• Bezglutenowa pasta warzywna z trzema rodzajami papryki BIO 135 g Allos

Symbol: F3DC-52496_20151030200706

Pasta warzywna z trzema rodzajami papryki: czerwoną i żółtą — to idealna propozycja na kanapkę lub jako dodatek do warzyw. Gęsta pasta z nasion słonecznika ma kremową konsystencję.

11.20 -38% 7.00
Do końca promocji pozostało:
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 48 h
Cena dostawy 12
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 12
Kurier FedEx 15
Kurier DHL 15
Poczta Polska Paczka+ 15
Kurier FedEx (Pobranie) 19
Kurier DHL (Pobranie) 19
Poczta Polska (Pobranie) 20
Dostępność Średnia dostępność
Waga 0.3 kg

Zamówienie telefoniczne: 508385661

Zostaw telefon

Pasta warzywna z trzema rodzajami papryki: czerwoną i żółtą — to idealna propozycja na kanapkę lub jako dodatek do warzyw. Gęsta pasta z nasion słonecznika ma kremową konsystencję.

Pasta wegańska. Nie zawiera glutenu.

Składniki: czerwona, żółta i zielona papryka* (62%), nasiona słonecznika*, olej słonecznikowy*, syrop z agawy*, pasta pomidorowa* (3%), suszone pomidory* (2%), skrobia ziemniaczana*, koncentrat soku cytrynowego*, przyprawy* ( cebula w proszku*, czosnek w proszku*, biały pieprz*), sól morska, tymianek*,  zagęstnik: guma akacjowa* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

Wartość energetyczna (kJ/kcal): 922 kJ/ 223 kcal
Tłuszcz (g): 18,00
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): 1,90
Węglowodany (g): 10,40
w tym cukry (g): 6,00
Białko (g): 3,50
Sól (g): 1,40
Błonnik (g): 2,50

Przechowywać w temperaturze 20 — 25°C.

 

Allos

Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci