• Kategorie
  • BATON AMARANTUSOWY W POLEWIE Z GORZKIEJ CZEKOLADY BIO 140 g (5 szt.) - ALLOS

24.39
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 12.6
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 12.6
Kurier DHL 15.9
Kurier FedEx 15.9
Poczta Polska Paczka 48 15.9
Kurier DHL (Pobranie) 19
Kurier FedEx (Pobranie) 19
Poczta Polska (pobranie) Pocztex 48 19
Dostępność Średnia dostępność
Waga 0.17 kg

Zamówienie telefoniczne: 508 385 661

Zostaw telefon
SKŁADNIKI
czekolada gorzka* (57 %) (miazga kakaowa*, surowy cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, kakao w proszku odtłuszczone*), amarantus ekspandowany* (23 %), miód* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Masa kakaowa: min. 70 %

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 2075 kJ / 497 kcal
Tłuszcz - 26,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 16,3 g
Węglowodany - 50,2 g
w tym cukry - 33 g
Białko - 9,8 g
Sól - 0,01 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ), ORZECHY, SEZAM oraz SOJĘ.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Ilość w opakowaniu zbiorczym 10
WEGETARIAŃSKI WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO CERTYFIKAT BIO
BEZ GLUTENU (w składnikach) BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent - nazwa i adres ALLOS HOF-MANUFAKTUR GMBH, HOERNECKESTRASSE 39, 28217 BREMEN
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Producenci