• BATON AMARANTUSOWY W GORZKIEJ CZEKOLADZIE BIO 140 g (5 szt.) - ALLOS

20.24
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 24 h
Cena przesyłki 12.6
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 12.6
Poczta Polska Paczka+ 15
Kurier FedEx 15.9
Kurier DHL 15.9
Kurier FedEx (Pobranie) 19
Kurier DHL (Pobranie) 19
Poczta Polska (Pobranie) 20
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.19 kg

Zamówienie telefoniczne: 508 385 661

Zostaw telefon

SKŁADNIKI
czekolada gorzka* (57%) (masa kakaowa*, surowy cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, kakao w proszku odtłuszczone*), amarantus ekspandowany* (23%), miód* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Zawartość Kakao: min. 70%

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 2075 kJ/497 kcal
Tłuszcz - 26,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 16,3 g
Węglowodany - 50,2 g
w tym cukry - 33 g
Białko - 9,8 g
Sól - 0,01 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać zboża zawierające gluten, mleko (łącznie z laktozą), orzechy, sezam oraz soję.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Ilość w opakowaniu zbiorczym 10
WEGETARIAŃSKI WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO jest
Kraj Producenta Niemcy
BEZ GLUTENU (w składnikach) BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent - nazwa i adres ALLOS HOF-MANUFAKTUR GMBH, HOERNECKESTRASSE 39, 28217 BREMEN
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci